1430437575873

Ce este Patul de Cristale si cum ajuta sanatatea?

Tratamentul cu Patul de Cristale ajuta la pastrarea echilibrului in Sistemul Nervos Vegetativ (Vezi explicatie SNV) intre sistemul nervos simpatic si parasimpatic prin echilibrarea si energizarea Chakrelor – centrii energetici, aflati in zone aglomerate centrilor nervosi ai organizmului. (Vezi explicatie Chakre).

Sistemul nervos simpatic are rol in situatii de stres cu toate aspectele unei secretii crescute de adrenalina (vasodilatatie periferica, muschii scheletici sunt mai bine alimentati cu sange in detrimentul organelor interne si digestiei, organismul fiind intr-o stare de alarma, pupila ochiului marita); un rol antagonist de echilibrare a acestor procese il are sistemul nervos parasimpatic.

Patul de cristale este un aparat non invaziv si reprezinta o bara metalica horizantala cu 7 cristale “Vogel” de qurt pure, suspendate. In timpul tratamentului Cristale se pozitioneaza la 40 cm distanta deasupra pacientului, aflat in pozitie decubit dorsal (culcat de spate). Prin cristale trece o lumina colorata R.O.G.V.A.I.V. sau Rogvaiv – culorile curcubeului (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet).

Astfel se produce o baie stralucitoare de energie cristalina si lumina care curata, energizeaza centrele energetice si aura umana.

Se masoara inainte si dupa tratament activitatea Chakrelor si puritatea Aurei cu unelte speciale.

In timpul tratamentului cu Patul de Cristale se pastreaza integral imbracamitea, pe ochii pacientului se plaseaza o banda alba din panza de bumbac, sa indeparteaza incaltamintea, ochelari, cleme de par, curele, haine groase sau incomode. Incapere unde se afla Patul de Cristale este curata, bine aerisita, cu temperatura de ambient optima, cu o lumina difuza, cu muzica relaxanta in surdina. Tratamentul cu Pat de Cristale este unul sigur si foarte relaxant, compatibil cu alte tratamente de medicina alopata.

Care sunt experientele senzuale ale pacientilor si ce trebuie sa faci dupa sedinta cu Patul de Cristale?

Fiecare exerienta la o sesiunea cu Patul de Cristale este individuala si unica, pacientii simt fizic procesul de vindecare diferit. Unii pacienti in timpul si dupa tratamentul cu Patul de Cristale simt o presiune sau o greutate in anumite zone ale corpului, cald, rece, senzatie de vant, furnicături sau un sentiment de a fi atins, etc. Patul de Cristale poate evoca sentimente de pace si liniste, o relaxare profunda. Unii pacienti pur și simplu adorm in timplul sesiunii si se trezesc foarte odihniti si reinnoiti. Este posibil ca dupa sesiuni cu Patul de Cristale sa apara perspective in rezolvarea și eliberarea anumitor probleme personale prin aparitia de idei si solutii.

Ce trebuie se faci dupa sedinta ?

Indiferent de senzatiile avute, pacientului ii sunt recomandate: odihna, gandirea pozitiva, hidratare cu apa, hrana sanatoasa in cantitati ponderate, evitatea starilor de enervare, agresiune, implementarea virtutiilor in viata de zi de zi , care sunt Iubirea, Iertarea, Intelegerea, Rabdarea, Acceptarea, Curajul, Cumpatarea, Modestia, Compasiunea, Multumirea. Acestea sunt insușiri dominante al caracterului, faptelor si gandurilor care conduc fiina umana catre dezvoltarea spirituala – intelepciune, pace si liniste interioara, consolidarea credintei in Divinitate, integritate morală, sanatate fizica si psihica, sau care te fac mai bun, atat din punct de vedere moral, intelectual sau professional.

Importanta Chakrelor in activiatea psihosomatica

Puterea energetica (dovedita stintific prin fizica quantica) ale cristalerol de qaurt pure, taiate la o anumita fregventa in mod Vogel (numele fizicianului) pentru amplificarea transmiterii puterilor vindecatoare stocate pe cristale, ajutata de lumina colorata (cromoterapie) corespunzatoarea culorilor principale ale Chakrelor si culorilor campului Biomagnetic al omului (aura), umple campurile cu o mare cantitatea de energie curata (neutra) impingand astfel in afara campurilor deseurile energetice proaspete si spargand carapacea blocajelor energetice mai vechi.

Sesiunile cu Patul de Cristale imbunatatesc fluxul energetic al Chakrelor si incep un proces de vindecare.

Ce anumea face tratament alternaviv sau holistic cu Patul de Cristale sa fie atat de eficient?

Pentru ca boala apare intai in plan subtil – in structurile energetice, iar apoi este reflectata in plan fizic – in structurile fizice, ca sa indepartam boala trebuie sa indepartam radacinele ei din planul subtil. Tratamentul alternativ sau holistic cu Patul de Cristale combina pentru acest scop puterile cromoterapii, terapiei prin lumina si cristaloterapiei. Aceasta combinatie produce stimularea, echilibrarea si curatarea structurilor subtile (centrelor, corpurilor, canalelor energetice) ale omului, influentand astfel activitatea structurilor fizice organizmului uman ( sistem nervos, endocrin, limfatic, cardiovascular, respirator, osos, etc).

Insa exista inca un aspect miraculos care face tratamentul alternativ sau holistic cu Patul de Cristale atat de special, cristalele luminoase creaza un portal enegetic pentru entitatile de lumina de la Casa de Dom Inacio ( locul de oringine al Patului de Cristale) sau entitatii de vendicare care se incorporeaza si in Mediumul Joao Teixeira de Faria, cunoscut si sub nume de Joao de Deus (John of God). Entitatile de lumina lucreza asupra pacientului sub forma energetica inteligenta, ajustand procesul de vindecare prin canalizarea energiei vindecatoare exact in locul cu probleme, de aici se explica senzatiile senzoriale avute de pacienti in timpul si dupa tratamentul alternativ sau holistic cu Patul de Cristale.

Care este provenienta conceptului de tratament alternativ sau holistic cu Patul de Cristale?

Conceptul (ideea) Patului de Cristale – o baie stralucitoare de energie si lumina, provine de la Mediumul Joao Teixeira de Faria (Joao de Deus) ca un instrument ajutator in procesul de vindecare holistica folosit in Centru de Sanatate Holistica “Casa Don Inasio” de renume mondial in localitate Abadiania din Brazilia. Toti oaspetii “Casei Don Inasio” primesc tratamentul cu Patul de Cristale impreuna cu alte tratamente holistice precum baie purificatoare in cascada sacra, meditatii in Curent Room, interventie chirurgicala vizibila sau invizibila (operatii spirituale), medicamentatie cu planta pasiflora, supa de tratament, multa liniste, odihna si altele. In afara de Centru de Sanatatea Holistica “Casa Don Inasio”, cu Patul de Cristale pot lucra numai terapeuti autorizati de “Casa Don Inasio”.

Ce este Centru de Sanatatea Holistica “Casa Don Inasio”?

Centru de Sanatate Holistica “Casa Don Inasio” de renume mondial in localitate Abadiania din Brazilia este un spital spiritual (duhovnicesc) unde Mediumul Joao Teixeira de Faria denumit in popor Joao de Deus (John of God) datorita muncii sale de vindecare miraculoasa, conduce procese de vindecare holistca alaturi de entitati de lumina (spirite foarte evoluate cu fregventa inalta). Milioane de oameni au venit la Centru de Sanatate Holistica “Casa Don Inasio”si au primit vindecari de un fel sau altul in ultimii 30 de ani, sunt in continu ajutati gratuit oameni din toate lumea care vin cu deverse probleme de sanatatea de natura spirituala, fizica, psihica sau sociala. Centrul de Sanatatea Holistica “Casa Don Inasio” porta numele sau in cinstea lui Dom Inácio de Loyola, sau Sfantul Ignatiu de Loyola, care a trait in perioda 1491-1556.

“Pentru cei care cred, nicio dovada nu este necesara. Pentru cei care nu cred, nici o cantitate de proba nu este suficienta.” – Sf. Ignațiu de Loyola.

PROGRAMARI

Alina Sasu

Terapeut fizician/Consilier in Dezvoltare personala

Telefon: 0723542671